Italie Reisgids, Vakantie in Italie, reizen naar Italie, tours in Italie, toerisme Italie, booking hotel Italie, huurauto Italie, vlieg aan Italie, Incoming Italie, Huwelijk Italie, Weer Italie, kaart Italie, Afbeeldingen Italie
Ľ Home language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Italie Vakantie in Italie toerisme ItalieBooking Hotel Italie boerderijhotel Italie Vakantiehuis Italie Vakantiehuizen Italie campings Italie ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Resultaten Zoeken


Chianti
De heuvels van Chianti zijn een streek van ToscaniŽ tussen de provincie van Florence, Siena en Arezzo.
Zich in het groene landschap van Chianti werpen betekent om zoete heuvels te vinden, gesmeed door de aanwezigheid van mensen, maar dat ..,
Het dorp heeft oude oorsprong en het prachtige gebied waarin het gesitueerd is was waarschijnlijk zetel van een etruscan-Roman kolonie. Het dorp wordt gevestigd op een heuvel waarvan u van het prachtige panorama van Val d'Elsa kunt genieten, tot Coll ..

Gaiole in Chianti, Chianti
Het dorp van Gaiole in Chianti wordt omringd door dicht gecultiveerde heuvels (wijngaarden) en met een luxuriant vegetatie. In de Middeleeuwen, werd al gebied Chiantigiana behandeld door talrijke vestingwerken, ruzies van verscheidene lokale L ..

Greve in Chianti, Chianti
Greve in Chianti is gelegen aan Via Chiantigiana, die Florence aan Siena verbindt die door het levensechte landschap van Chianti overgaat.

Sinds de MiddenLeeftijd is de geschiedenis van de schitterende stad van Greve in Chianti verbond ..

Poggibonsi, Chianti
Het fascinerende dorp van Poggibonsi, dat bij de aansporingen van de heuvels van Chianti wordt gesitueerd, is ťťn van de klassieke droomplaatsen: de rijken in cultuur, kunst, tradities, het kunnen elke bezoeker, met zijn monumenten en schoonhe ..

,
Gelegen aan de bovenkant van een heuvel waarvan u van het gezicht op de zoete omringende heuvels kunt genieten, is Radda in het centrum van het gebied van de Chianti Classico. De stad heeft Etrusken oorsprong: de sporen van dit zijn geheimzinn ..
 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer