Italie Reisgids, Vakantie in Italie, reizen naar Italie, tours in Italie, toerisme Italie, booking hotel Italie, huurauto Italie, vlieg aan Italie, Incoming Italie, Huwelijk Italie, Weer Italie, kaart Italie, Afbeeldingen Italie
Ľ Home language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Italie Vakantie in Italie toerisme ItalieBooking Hotel Italie boerderijhotel Italie Vakantiehuis Italie Vakantiehuizen Italie campings Italie ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Resultaten Zoeken


Florence Florence
Florence houdt nooit op te verbazen. In de woorden van Stendhal, is het een stad " van subtiele charme " die niet door het belang van meest bekende greatnesses.
wordt uitgeput het de geboorteplaats van dichters en kunstenaars die gesch ..

Milaan Milaan
De hoofdstad van Noordelijk ItaliŽ, Milaan is een veelvormige stad, altijd veranderend: het is onmogelijk om een korte presentatie te maken.
De heterogeene eerder wanordelijke stad, het zich openbaart niet snel aan zijn bezoekers; u moet ontdekte ..

Genua Genua
Genua (genoemd Zena in het dialect van LiguriŽ) is het kapitaal van LiguriŽ; de stad van overzees, en met een glorierijke geschiedenis, het is gekend met de naam van (trotse) Superba, en het is vandaag ťťn van de belangrijkste en bevolkte metropolita ..

Rome Rome
Oproepen Cittŗ Eterna, Rome wordt gehuld in een mythische atmosfeer, sinds zijn oorsprong: volgens een legende, werden de tweelingen Romolo en Remo, die op de kust van de rivier Tevere wordt verlaten, bewaard door een vrouwelijke wolf die hen ..

Bologna Bologna
Bologna is de belangrijkste stad van Emilia-Romagna en verplichte passage tussen het noorden en het zuiden van het schiereiland. Het was een Etrusker, toen Gallische en Roman stad. Tijdens de Middeleeuwen bereikte de stad de top van zijn macht en bin ..

VenetiŽ VenetiŽ
Venezia bevindt zich op honderd eilanden in de Lagune van VenetiŽ, in het Adriatische overzees, met betrekking tot het vasteland door een brug die in de jaren '30 werd gebouwd. VenetiŽ en zijn lagune zijn op de lijst van de Erfenis van de W ..

Palermo Palermo
Behalve de golf en het overzees, is Palermo ook fascinerend voor zijn monumenten, luxuriant tuinen en adembenemende panoramas. In de loop van de eeuwen is Palermo vaak het voorwerp van verovering geweest en de verschillend ..

Pisa
Pisa ligt in de plaats waar zodra er de mond van de rivier Arno was; vandaag is het overzees meer afgelegen, maar de stad heeft altijd een bepaalde betovering gehandhaafd.

De oorsprong van de naam Pisa is volledig onzeker. De waarsch ..

Turijn
Turijn is een stad die wacht worden ontdekt: het is de eerste hoofdstad van ItaliŽ (van 1861 tot 1865), geweest en vandaag ťťn van de grootste economische, culturele, toeristische en wetenschappelijke steden van de natie geweest.
Turijn is een st ..

Napels
De stad van Napels neemt in de homonymous golf, die door de Vesuvius wordt overheerst en die aan het oosten door het Schiereiland van Sorrento en aan het westen door de golf van Pozzuoli met Capo Miseno wordt afgebakend toe. Deze uitstekende positie ..

CataniŽ
CataniŽ is de tweede-grootste stad in SiciliŽ: vernietigde vaak door vulkanische uitbarstingen en de aardbevingen, is het altijd herbouwd op zijn ruÔnes met grote koppigheid: volgens de legende is zijn historisch centrum, dat het als Erfenis van de W ..

Agrigento
In zijn millenarian geschiedenis, heeft Agrigento vier verschillende namen gehad: Akragas in het Grieks, Agrigentum in Latijn, Kerkent in Arabisch en Girgenti voor de NormandiŽrs. Girgenti bleef de officiŽle naam van de stad tot 1929, toen het werd v ..

Ravenna
Ravenna is misschien de belangrijkste stad, van een historisch standpunt, van geheel Emilia-Romagna; het is een fascinerende en geheimzinnige stad van kunst, die ook 35 km van strand heeft.

Ravenna is een kist kunst, geschiedenis en cultuur ..Florence Florence, Florence
Florence (of Florence, Florentia en Fiorenza) zijn de hoofdstad van het Italiaanse gebied van ToscaniŽ, en van de provincie van Florence. Het is de meest bevolkte stad in ToscaniŽ en heeft een bevolking van ongeveer 364,779.

History

..
 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer