Italie Reisgids, Vakantie in Italie, reizen naar Italie, tours in Italie, toerisme Italie, booking hotel Italie, huurauto Italie, vlieg aan Italie, Incoming Italie, Huwelijk Italie, Weer Italie, kaart Italie, Afbeeldingen Italie
Ľ Home language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Italie Vakantie in Italie toerisme ItalieBooking Hotel Italie boerderijhotel Italie Vakantiehuis Italie Vakantiehuizen Italie campings Italie ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Resultaten Zoeken
Vaticaanstad, Rome
De Stad van Vatikaan is een onafhankelijke staat, enclave van het Italiaanse grondgebied, in het centrum van de stad van Rome. Het is de kleinere staat in de wereld (0.44 km ≤), die door de bischop van Rome worden beslist - de Paus, maar het sluit wa ..

Heiligdom van Santa Rosalia Heiligdom van Santa Rosalia, Palermo
Het heiligdom werd gebouwd in 1625 waar Heilige Rosalia over oud tot dood leefde. Van dat ogenblik groeide de toewijding aan de heilige en zij werd de patroonheilige van Palermo.
Volgens legende, was Rosalia geboren van een Normandische edele fam ..

Kathedraal van Johannes de Doper, Turijn
De kathedraal van Turijn wordt gewijd aan Johannes de Doper, patroonheilige van de stad, en het is de enige kerk van de stad met een stijl van de Renaissance, die door een mooie voorzijde in wit marmer van Carrara wordt versierd.

Op de link ..
 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer