Italie Reisgids, Vakantie in Italie, reizen naar Italie, tours in Italie, toerisme Italie, booking hotel Italie, huurauto Italie, vlieg aan Italie, Incoming Italie, Huwelijk Italie, Weer Italie, kaart Italie, Afbeeldingen Italie
Ľ Home language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Italie Vakantie in Italie toerisme ItalieBooking Hotel Italie boerderijhotel Italie Vakantiehuis Italie Vakantiehuizen Italie campings Italie ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Resultaten Zoeken


Comomeer Comomeer
Comomeer is een bijzonder gelukkig grondgebied, rinomato voor zijn over het algemeen mild en vochtig klimaat dat rijke rigoglio goedkeurt. Dat alles wordt gemaakt van de aanwezigheid van de alpiene ketting mogelijk die zich weerstand tegen twintig ko ..

Maggioremeer
Het Maggioremeer, de waarvan oppervlakte tussen ItaliŽ en Zwitserland wordt gedeeld, is ťťn van de belangrijkste alpiene meren en het tweede Italiaanse meer na Meer Garda.
De meren, eilanden, bergen, typische dorpen, meesterwerken van Kunst en Aa ..

Garda meer Garda meer
Kust van de Olijfbomen

Het Gardameer, of Benaco, zijn het grootste Italiaanse meer; zijn grondgebied is verdeeld tussen drie gebieden: Lombardije, Veneto en trentino-Alt Adige. In het Noorden is het smal, omringd door hooggeber ..

Gardameer Gardameer
Het meer Garda, of Benaco, zijn het grootste Italiaanse meer; zijn grondgebied is verdeeld tussen drie gebieden: Lombardije, Veneto en trentino-Alt Adige. In het Noorden is het smal, omringd door hooggebergte, terwijl in het Zuiden het door zoete heu ..

Maggiore Meer
Het Maggiore Meer, de waarvan oppervlakte tussen ItaliŽ en Zwitserland wordt gedeeld, is ťťn van hoofd alpiene meren en het tweede grootste Italiaanse meer na Meer Garda.

Een reis die toestaat om majestueuze landschappen, curiosities, atmos ..Menaggio Menaggio, Comomeer
Menaggio, dankzij zijn panoramische positie, waarvan u een charmante mening meer dan Bellagio, Varenna en al centraal deel van het meer hebt, is een beroemde toeristische toevlucht, met een een zeer goede hotelorganisatie, een golfcursus, een ..

Gravedona Gravedona, Comomeer
Gravedona wordt gevestigd in een prachtige positie, die in een bevallige en zonnige golf wordt gelegd, die een mild klimaat tijdens de winter en verlicht door constante winden in de zomer waarborgt. Het kleine dorp wordt gekenmerkt door smalle stegen ..

Bardolino, Garda meer
De stad van Bardolino is gesitueerd in een mooie lijn van het Meer Garda, afgelegen van de overvolle en bezige gebieden.
Het is een stad met hoge historische lineage, de waarvan naam Germaanse oorsprong of, misschien, verband met een kar ..

Garda, Garda meer
De golf van Garda is een juweel dat door het blauw van het meer en de Mediterrane vegetatie wordt overheerst. In het Noorden wordt de golf gesloten door het onderstel Luppia, terwijl in het Zuiden de heuvel van Rocca (bolwerk) toeneemt: door een stei ..

,
De muren en de torens van het scaligerokasteel geven aan Lazise, die aan de oosterse kant van Garda, een middeleeuwse druk ligt. De stad, die in in reeds de voorgeschiedenis, tijdens roman leeftijd wordt gewoond werd genoemd 'Lasitium'. In XII ..

Malcesine, Garda meer
Het wordt vaak beschouwd als levensechtste stad van Lago van Garda, met het kasteel dat op een kaap wordt gehesen die in het water van het meer daalt. Malcesine, werkelijk, heeft een bepaalde betovering. Het kasteel heeft oude oorsprong: herb ..

Peschiera del Garda, Garda meer
Peschiera is 25 km verre van Verona en in deze stad emissary van het Gardameer, de rivier Mincio, stromen uit van het meer. De bouw van de ommuurde stad van Peschiera, surrpunded door water heeft gewijzigd de natuurlijke stroom van de rivier. ..

Torri del Benaco, Garda meer
Torri del Benaco neemt zijn naam van twee torens (torri) die, met de regelmatige installatie van het dorp, zijn roman oorsprong zoals Ącastriumturriumď getuigen.

Voorbij de kleine haven en het panorama, kan het het Kasteel Scaligero ..

Desenzano del Garda Desenzano del Garda, Gardameer
Met zijn breed grondgebied, ziet Desenzano de zuidelijke kusten van het meer onder ogen. Ondanks het verwijden van de stad, wordt het historische centrum nog ontwikkeld dichtbij de oude haven, die door historische gebouwen als Palazzo del ..

Manerba del Garda Manerba del Garda, Gardameer
Manerba del Garda ligt dichtbij het charmeren Parco della Rocca Di Manerba; de stad is verdeeld in zes hamlets: Solarolo, Montinelle, Balbiana, Pieve, Crociale en Gardoncino en het zijn ťťn van de aangewezen bestemmingen tijdens de zomer, dank ..

Como Como, Comomeer
Como neemt op het zuidelijke punt van de westelijke tak van Lario toe; de stad heeft roman oorsprong, volgens de legende werd het v.Chr. opgericht door Caesar, in jaar 59, en vandaag heeft het ongeveer 80.000 inwoners.

Het ..

Bellagio Bellagio, Comomeer
Bellagio is de beroemdere plaats van meer Como, die ook als wordt bekend "de parel van Lario".

De stad verdient de reputatie die het heeft: het is een juweel van landschap en architectuur, dat door vestingwerken wordt omring ..

Varenna Varenna, Comomeer
Varenna neemt op een voorgebergte toe bij de voet van een berg die voor eeuwen wegens zijn rijkdom in zwart marmer is geŽxploiteerde; vandaag zijn de steengroeven gesloten, en Varenna werd een belangrijk toeristisch centrum.
br> De stad heeft ee ..

Tremezzo Tremezzo, Comomeer
De stad is gelegen aan de westelijke kant van Lario, voor Bellagio, bezienswaardigheden bezoekend op het centrale deel van het meer; Tremezzo is een beroemde plaats van vakantie geweest en dit is de reden waarom in de stad er een reusachtige ..

Cernobbio Cernobbio, Comomeer
Cernobbio wordt gevestigd op de westelijke kust van het meer, bij de voet van Monte Bisbino.

De stad heeft oude oorsprong, en in het oudere deel van de stad, niet verre van het openbare vierkant op het meer, is er sommige kenmerkende bouw d ..

Lecco Lecco, Comomeer
De stad van Lecco wordt gevestigd in het zuidelijke punt van Lario, in een kleine duidelijke vallei die door rotsachtige bergen wordt omringd. In de stad kunt u verscheidene monumenten bezoeken, waaronder de mooie Basiliek van San NicolÚ, hoofdkerk v ..

Domaso Domaso, Comomeer
Domaso wordt gevestigd in het noordelijke deel van het meer, aan de westelijke kant. Zijn positie staat het toe om een bijzonder gunstig en mild klimaat te hebben, dat door een constante wind genoemd wordt gestreeld Breva die aan geboorte van talrijk ..

Sirmione Sirmione, Gardameer
Sirmione, de waarvan naam uit 'syrma' voortkomt, die 'staart, sleep' is, developes op een dun schiereiland dat zich voor 4 km in het hart van het Gardameer uitbreidt, de waarvan natuurlijke eigenschappen reden van bewondering en renown sinds d ..

Gardone Riviera Gardone Riviera, Gardameer
Gardone is beroemd vooral wegens Vittoriale, maar de verscheidenheid van zijn prestigieuze twintigste-eeuwwoonplaatsen.
De ontwikkeling van Gardone was gerealiseerd in de jaren 1900, en het is een partij aan een Weense ingenieur, Ludwig W ..

SalÚ SalÚ, Gardameer
Bepaald langs de kusten van een diepe kreek, ziet SalÚ het meer onder ogen, dat door zijn heuvels met cipressen en olijfbomen wordt beschermd.
De oorsprong van deze stad, zoals andere plaatsen van het Meer Garda, is oud. U kunt de geschie ..

Gargnano Gargnano, Gardameer
Gargnano ligt op de westelijke kust van het meer, beschermt tegen koude noordelijke wonds door een kroon van bergen en heuvels. Zijn grondgebied wordt samengesteld door verscheidene hamles; op de hellingen die de stad omringen, leidde het milde klima ..

Limone sul Garda Limone sul Garda, Gardameer
De naam van Limone herinnert zich aan alle toeristen die in deze schilderachtige plaats de citroenvruchten aankomen die werkelijk hier groeien: de stadsgids zegt dat dit de noordelijkere plaats is waar deze vruchten groeien. De waarheid is de naam w ..

Cannobio, Maggiore Meer
De stad heeft oude oorsprong, misschien preroman; Cannobio was zeker een strategisch centrum waar er een lacustrine vloot was. Onder de interessantste monumenten van Cannobio herinneren wij Santuario della Pietŗ, die voor San Carlo Borromeo en ..

Ghiffa, Maggiore Meer
Aan de westelijke kant van het meer, aan het noorden van Verbania, zijn er Ghiffa, beroemde stad omdat op zijn grondgebied een Sacro Monte (Heilige Berg) wordt gevestigd. De woorden Sacro Monte verwijzen gewoonlijk naar een godsdienstige compl ..

Verbania, Maggiore Meer
In 1939 waren de twee steden van Intra en Pallanza verenigd, creŽrend een nieuwe stad, Verbania: deze naam komt uit de andere naam van Meer Maggiore, die ook Verbano wordt genoemd.

Verbania biedt aan zijn bezoekers vele interessante monumente ..

Baveno, Maggiore Meer
Baveno is binnen gesitueerd van de charmante Golf van de Borromee Eilanden, een grondgebiedhoogtepunt van geschiedenis, cultuur en tradities. In de stad kunt u van prachtige gezichten en interessante monumenten genieten, waaronder de Kerk van de H ..

Stresa, Maggiore Meer
De toeristenreputatie van Stresa is toe te schrijven aan de verhalen van uitstekende reizigers die, sinds de 19de eeuw, Stresa als ťťn van de plaatsen kozen tijdens hun Grand Tour in ItaliŽ te bezoeken: Stendhal, Charles Dickens en Lord Byron zijn hi ..

Arona, Maggiore Meer
Arona is vandaag belangrijk toeristisch en een handelscentrum. Aangezien de Middeleeuwen als een strategisch punt zoals die op ťťn van de belangrijkste manieren die Zwitserland geplaatst verbinden en ItaliŽ, is beschouwd en ook vandaag een optimale p ..

BorromeÔsche eilanden, Maggiore Meer
De BorromeÔsche Eilanden zijn trio kleine eilanden (Isola Madre, Isola Bella, Isola dei Pescatori) en twee eilandjes, genoemd Isolino Di San Giovanni en Malghera, een uiterst kleine verlaten rots. In de 14de eeuw verwierf de familie Borromeo hen en b ..
 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer