Italie Reisgids, Vakantie in Italie, reizen naar Italie, tours in Italie, toerisme Italie, booking hotel Italie, huurauto Italie, vlieg aan Italie, Incoming Italie, Huwelijk Italie, Weer Italie, kaart Italie, Afbeeldingen Italie
Ľ Home language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Italie Vakantie in Italie toerisme ItalieBooking Hotel Italie boerderijhotel Italie Vakantiehuis Italie Vakantiehuizen Italie campings Italie ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Resultaten Zoeken


Valtellina Valtellina
Het is een ruime vallei die centraal middendoor het Alpengebergte loopt, een van de grootste en meest fascinerende toeristische gebieden van Europa.
Het bevindt zich in de grensstreek tussen ItaliŽ en Zwitserland, Lombardije en Cantone dei Grigi ..

Courmayeur Courmayeur
In Valle D' Aosta, binnen een natuurlijk bassin dat door de majestic achtergrond van de MontBlanc keten wordt omringd, onder lariksbomen en sparren, onder bergen en gletsjers die het onvergelijkelijk maken, schept op Courmayeur een eerste tari ..Bormio Bormio, Valtellina
Bormio ligt in een brede en lichtgevende vallei, die door bergen wordt omringd, waar vier valleien samenkomen: Valdidentro, Valfurva, Valle del Braulio en Valdisotto.

Bormio is een belangrijke toeristische bestemming. De toeristen word ..

Livigno Livigno, Valtellina
Livigno is de meest noordelijke stad van Lombardije, en het wordt gevestigd in een klein plateau in het hart van de Alpen; ťťn van zijn gehuchten, Trepalle, wordt gevestigd bij 2250 meters boven zeeniveau: deze hoogte maakt tot het de hoogste permane ..

Sondrio Sondrio, Valtellina
Sondrio is de belangrijkste stad van Valtellina en ligt op de samenloop van rivieren Mallero en Adda.

De stad heeft nog belangrijke sporen van zijn verleden; het historische centrum, dat langs via Scarpatetti wordt gekruist, w ..

Tirano Tirano, Valtellina
Tirano is zeer dicht aan de grens tussen ItaliŽ en Zwitserland, en het is een belangrijke toeristische toevlucht en vergaderingsplaats van vele manieren van mededeling. Het belang van zijn geografische positie waarborgde een zeker welzijn tijdens de ..

Chiesa in Valmalenco, Valtellina
Valmalenco is een vallei die dichtbij Sondrio begint en in de bergen in het noordelijke deel van Valtellina doorgaat. Het omvat vijf steden: Torre Di Santa Maria, Spriana, Lanzada, Caspoggio en Chiesa in Valmalenco, de belangrijkste stad.
..

Santa Caterina Valfurva, Valtellina
Valfurva is een groene vallei, rijk van bossen en wateren, die in het oostelijke deel van Valtellina, dichtbij Bormio worden gevestigd.
De belangrijkste stad is ongetwijfeld Santa Caterina, die door de hoge pieken van de groep ortles-Ceve ..

Aprica Aprica, Valtellina
Aprica is een kleine stad die op de homonymous pas, tussen Val Camonica en Valtellina, aan ongeveer 1200 meters boven zeeniveau wordt gevestigd.

Tegen het eind van 19de eeuw in de stad die is begonnen om de toeristische activiteit te ontplo ..

Chiavenna, Valtellina
Chiavenna wordt gevestigd in het centrum van de homonymous vallei, waar het in Valle Di San Giacomo en Val Bregaglia verdeelt.
Nemend een gang langs de manieren van het centrum, kunnen de rijken voorbij van de stad worden gezien: paleizen met v ..

Madesimo Madesimo, Valtellina
Madesimo is een beroemde toeristische plaats, ongeveer 20 km verre van Chiavenna. Het wordt gevestigd bij 1550 meters boven zeeniveau, en is de Italiaanse stad die van het overzees het meest verste is. Perfectioneer voor de de zomervakantie, d ..
 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer