Overslaan en naar de inhoud gaan

Filter op:


Aantal sterren

Beoordeling

Vernazza – 75 hotels en andere accommodaties
om de nieuwste deals en prijzen te bekijken.
Albergo Barbara, hotel in Vernazza

Albergo Barbara biedt accommodatie in het centrum van Vernazza, op een steenworp afstand van de zee. Er is overal gratis WiFi beschikbaar.

Ligging
8.7
Score 8.7
Heerlijk
Beoordeeld als geweldig
817 beoordelingen
Prijs vanaf€ 133per nacht
Pensione Sorriso, hotel in Vernazza

Pensione Sorriso heeft een tuin, een gedeelde lounge, een terras en een bar in Vernazza. Elke accommodatie bij het hotel met 2 sterren heeft uitzicht op de stad en gratis WiFi.

Meer dan een prima ontbijt, heel dichtbij het treinstation en buiten de drukte van het centrum waar je eigenlijk ook weer zo naar toe loopt. Toplocatie en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!
8.4
Score 8.4
Erg goed
Beoordeeld als erg goed
165 beoordelingen
Prijs vanaf€ 176,66per nacht
PORTOROSSO Rooms, hotel in Vernazza

PORTOROSSO Rooms ligt in Vernazza, op 2 minuten lopen van Vernazza-strand en 27 km van Castello San Giorgio, en is voorzien van kamers met gratis WiFi.

Vernazza is een leuke uitvalsbasis voor een bezoek aan Cinque terra.. De kamer was netjes en het bed ok.
7.2
Score 7.2
Goed
Beoordeeld als goed
165 beoordelingen
Prijs vanaf€ 149per nacht
Cadè Ventu, hotel in Vernazza

Cadè Ventu biedt huisdiervriendelijke accommodatie aan de gill tussen Vernazza en Corniglia, op 5 km van het stadscentrum van Vernazza en op 4 km van het dichtstbijzijnde strand.

Het uitzicht was prachtig ! We werden vriendelijk ontvangen .
9.0
Score 9.0
Fantastisch
Beoordeeld als fantastisch
822 beoordelingen
Prijs vanaf€ 159per nacht
Affittacamere PZeta, hotel in Vernazza

Affittacamere pzeta ligt in het Nationaal Park Cinque Terre, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi, op 6 km van Vernazza.

Prachtig uitzicht vanaf het balkon met zeezicht. Een goed en fijn café gelegen naast de accommodatie. Airconditioning beviel goed en het bed is erg comfortabel. Er kwam dagelijks 'cleaning' langs.
8.6
Score 8.6
Heerlijk
Beoordeeld als geweldig
358 beoordelingen
Prijs vanaf€ 95per nacht
San Francesco Rooms, hotel in Vernazza

San Francesco Rooms bevindt zich in Vernazza, op 4 minuten lopen van Vernazza-strand en 27 km van Castello San Giorgio, en heeft gratis WiFi.

locatie en was schoon!
5.3
Score 5.3
Gemiddeld
Beoordeeld als voldoende
318 beoordelingen
Prijs vanaf€ 119per nacht
Affittacamere Elisabetta, hotel in Vernazza

Affittacamere Elisabetta ligt in het centrum van Vernazza, een karakteristiek gehucht in de regio Cinque Terre.

Een droom-locatie! Ik kon gewoon niet geloven dat het zo mooi is. Uitzicht op zee én uitzicht over het prachtige dorpje, vanaf een eigen dakterras. Je kunt vanuit huis direct de cinqueterre wandelpaden gaan lopen. En het is maar een paar trappen omhoog vanaf het treinstation en de restaurantjes.
8.9
Score 8.9
Heerlijk
Beoordeeld als geweldig
564 beoordelingen
Prijs vanaf€ 154per nacht
Casa Catò, hotel in Vernazza

Casa Catò ligt in nationaal park Cinque Terre, op 100 meter van het zandstrand in Vernazza. Het pand beschikt over modern ingerichte kamers en biedt gratis WiFi.

Heel vriendelijk personeel. Mooie kamers met prachtig uitzicht vanuit eigen balkon. Kregen veel tips en uitleg over hoe onze reis in te vullen, over Cinque Terre, de bezienswaardigheden en de activiteiten.
9.2
Score 9.2
Fantastisch
Beoordeeld als fantastisch
401 beoordelingen
Prijs vanaf€ 302,20per nacht
Camere Giuliano basso, hotel in Vernazza

Camere Giuliano basso bevindt zich in Vernazza, op 3 minuten lopen van Vernazza-strand en beschikt over een tuin, een terras en uitzicht op de zee.

lokatie, ontvangst, kamer… alles was top!
9.3
Score 9.3
Fantastisch
Beoordeeld als fantastisch
291 beoordelingen
Prijs vanaf€ 150per nacht
enrica barrani room, hotel in Vernazza

Enrica barrani room is gelegen in Vernazza, op 2 minuten lopen van Vernazza-strand, en biedt kamers met airconditioning.

8.4
Score 8.4
Erg goed
Beoordeeld als erg goed
129 beoordelingen
Prijs vanaf€ 139per nacht
Toon alle 110 hotels in Vernazza

Meest geboekte hotels in Vernazza in de afgelopen maand

Veelgestelde vragen over hotels in Vernazza



Schrijf je in om exclusieve deals te zien

Prijzen dalen zodra je je inschrijft!

Wat gasten zeiden over Vernazza:

  • 10
    Score 10

    Heel leuke plaatsjes om te bezoeken.

    Heel leuke plaatsjes om te bezoeken. Zeer kleurrijk en ook zeer toeristisch. Maar dat zijn wij ook. Met de trein is het ideaal verplaatsen. Met de auto geen doen om te parkeren, tenzij je zeer vroeg bent.
    Rene
    Nederland
  • 8,0
    Score 8,0

    Omgeving prachtig maar dorpen erg toeristisch ( begin juni )...

    Omgeving prachtig maar dorpen erg toeristisch ( begin juni ) Binnen 2 max 3 dagen ben je daar klaar. Hebben 1 dag gevaren was super. Met de trein langs de cinq terre stelde niet veel voor want de trein reed hoofdzakelijk door tunnels. Parkeren is kostbaar.
    Eldine
    Nederland
  • 8,0
    Score 8,0

    Heel leuk om in cinque terre te zijn geweest.

    Heel leuk om in cinque terre te zijn geweest. Wel heel toeristisch. Zou er niet graag in hoogseizoen komen.
    Voogt
  • 8,0
    Score 8,0

    Heel mooi, maar de toegang met de auto is slecht aangeraden.

    Heel mooi, maar de toegang met de auto is slecht aangeraden. Weinig parking en dan nog 1 km te voet. Stijle route, aangeraden om Vernazza met de trein te bezoeken vanuit Levante
    Nancy
    België
  • 10
    Score 10

    De ligging is uitstekend maar een wegbeschrijving zou helpen...

    De ligging is uitstekend maar een wegbeschrijving zou helpen. Als je van het station komt de hoofdstraat in , bij de apotheek (met groen kruis) de straat links nemen, 20 m trap en straatje rechts en na 30 m rechts aanhouden ben je er. Vriendelijke jongedame kwam ons in perfect Engels helpen. Prachtige kamer, geluidsdicht met vensters dicht. Leuk terras met uitzicht op hoofdstraat. Zeer aan te raden.
    Frank
    België
  • 8,0
    Score 8,0

    Vernazza is echt een heel erg mooi plaatsje.

    Vernazza is echt een heel erg mooi plaatsje. Het is alleen erg jammer dat dit zo bekend is en daarom verschrikkelijk druk van een uur of 10 tot 17 uur. Daarna en daarvoor beleef je echt de plaats. De bevolking is super aardig, leuke eettentjes, prijzen redelijk.
    Ingrid
    Nederland

Bekijk gastbeoordelingen van hotels in Vernazza

  • 8.8
    Score 8.8
    Heerlijk
    Beoordeeld als geweldig
     · 5 beoordelingen
    Appartement ligt net buiten het drukke deel van het Vernazza, wat wij gezien de grote hoeveelheid mensen in de dorpen erg prettig vonden. Het balkon is een heerlijke plek om te ontbijten of savonds nog een kopje thee te drinken. Het was ook goed schoon en het appartement lijkt nog niet zo lang geleden opgeknapt te zijn. Parkeren bij het bijbehorende oasi hotel was prettig, het kost wel wat tijd om vanaf het hotel naar het appartement te reizen maar zorgt er wel voor dat je je auto fatsoenlijk kunt achterlaten!
    Patrick 557744
    Nederland
  • 9.2
    Score 9.2
    Fantastisch
    Beoordeeld als fantastisch
     · 401 beoordelingen
    Ruime kamer met alles wat je nodig hebt. Mooi uitzicht. Locatie is fijn; dicht bij het treinstation en je staat binnen een paar minuten in het centrum van Vernazza. Het personeel is erg vriendelijk. Wij hadden gekozen voor geen ontbijt, maar toch kregen we sochtens een cappuccino en een broodje. Tijdens het ontbijt kregen we veel tips en werden we goed geholpen met wat we wel en niet moesten doen, erg fijn! Wij hebben hele fijne dagen gehad en zouden Casa Cato iedereen aanraden!
    Sam
    Nederland
  • Vanaf € 126 per nacht
    8.6
    Score 8.6
    Heerlijk
    Beoordeeld als geweldig
     · 358 beoordelingen
    de hartelijke ontvangst, waanzinnig uitzicht en ligging net buiten Vernazza in schitterend nationaal park van Cinque Terre! Heel makkelijk parkeren voor de deur en de geweldige tips van de eigenaresse. Wij maakten 1x een dagtocht met de trein vanuit Monterosso langs alle 5 dorpen en 1x een dagtocht bovenlangs met schitterende vergezichten naar Porto Venere. Er zijn ook tal van mooie wandelingen te maken en boottochtjes op zee. Wij zijn verliefd 🥰
    Catherine
    Nederland
  • Vanaf € 144 per nacht
    8.3
    Score 8.3
    Erg goed
    Beoordeeld als erg goed
     · 223 beoordelingen
    Prachtige locatie in de bergen bij Vernazza. Een paar keer per dag gaat er een shuttlebus, taxi ook mogelijk. Door wijziging in het schema van de shuttlebus bood de eigenaar aan ons op te halen vanaf de parkeerplaats. Super attent! Wandeling naar beneden via het oude klooster (eerst nog half uurtje omhoog) is ongeveer een uur. Dus totaal anderhalf uur. Heerlijk buiten zitten met een mooi uitzicht. Alles heel schoon. Top verblijf gehad.
    Alide
    Nederland
  • 8.7
    Score 8.7
    Heerlijk
    Beoordeeld als geweldig
     · 163 beoordelingen
    Aangename, ruime en comfortabele flat waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Beste bed ever!! Gelegen in de hoofdstraat van Vernazza waardoor je eigenlijk geen trappen moet doen. Fijne communicatie met de host Caterina. Toen we een klein probleem hadden met de douche werd dit meteen opgelost.
    Nancy
    Nederland
  • 9.1
    Score 9.1
    Fantastisch
    Beoordeeld als fantastisch
     · 90 beoordelingen
    Mooie ruime, lichte kamer, de keuken is voorzien van alles dat je nodig hebt, de eigenaar is erg vriendelijk en geeft allerlei tips over wandel- en eetgelegenheden, prachtig uitzicht vanuit de kamer over Vernazza.
    Saskia Oosterhoff
    Nederland
  • Vanaf € 130 per nacht
    9.1
    Score 9.1
    Fantastisch
    Beoordeeld als fantastisch
     · 198 beoordelingen
    Het is een praktische kamer met een fantastisch zicht. De uitbaatster is een zeer vriendelijke dame die altijd bereid is om te helpen. Via een shuttle zijn we van een parking naar Vernazza gebracht, zeer handig.
    Fleur
    België
  • 9.2
    Score 9.2
    Fantastisch
    Beoordeeld als fantastisch
     · 222 beoordelingen
    prachtige plek in Vernazza en mooie suite met voldoende ruimte, prachtig uitzicht en een super mooi dakterras! Alles ook heel goed verzorgd en vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam.Ook erg schoon!
    Wim
    Nederland
  • 8.6
    Score 8.6
    Heerlijk
    Beoordeeld als geweldig
     · 13 beoordelingen
    ligging in het mooie Vernazza, vlak bij het station
    Paul
    België
  • 8.3
    Score 8.3
    Erg goed
    Beoordeeld als erg goed
     · 133 beoordelingen
    omgang met eigenaar, uitstraling hotel
    Rob
    Nederland