Garda meer Reisgids, Vakantie in Garda meer, reizen naar Garda meer, tours in Garda meer, toerisme Garda meer, booking hotel Garda meer, huurauto Garda meer, vlieg aan Garda meer, Incoming Garda meer, Huwelijk Garda meer, Weer Garda meer, kaart Garda meer, Afbeeldingen Garda meer
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Veneto Ľ Garda meer Ľ Attractieparken op Gardameer - Garda meer Accommodatie - Garda meer Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Garda meer Vakantie in Garda meer toerisme Garda meerBooking Hotel Garda meer boerderijhotel Garda meer Vakantiehuis Garda meer Vakantiehuizen Garda meer campings Garda meer ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
bekijk meer:
Malcesine
Het wordt vaak beschouwd als levensechtste stad van Lago van Garda, met het kasteel dat op ...

Peschiera del Garda
Peschiera is 25 km verre van Verona en in deze stad emissary van het Gardameer, de ...

ę index Garda meer

Attractieparken op Gardameer

Het gebied van Meer Garda biedt heel wat mogelijkheden te onderhouden: het is ťťn van de Italiaanse gebieden met de hoogste concentratie van pretparken!

In Castelnuovo del Garda is er het beroemdste park van ItaliŽ: Gardaland. Een oppervlakte van 600.000 vierkante meters past elk soort aantrekkelijkheid aan: de achtbanen, het opwekken haalt op oud Egypte of het Verre Westen, tridimensionalbioskopen, theaters en een gereserveerd gebied, slechts voor de kinderen, met vliegende treinen en rotondes over. Binnenkant van Gardaland is er ook het SeaLife Aquarium, een aquarium, met verschillende gebieden die de natuurlijke habitat reproduceren waarin het mogelijk is om duizenden overzeese schepselen te bewonderen.

In Lazise zijn er Canevaworld, een pool van vermaak die door vier verschillende gebieden wordt gevormd. Movieland Studios is een park, dat duidelijk aan de wereld van bioskoop wordt geÔnspireerdv: het is verdeeld in vijf gebieden (avontuur, muzikaal, beeldverhaal, thriller, actie) en aanbiedingen aan zijn bezoekers elk soort aantrekkelijkheid en toont. Aquaparadise is een aquatisch park, met adembenemende dia's en opwindende aantrekkelijkheden: zwembaden en dia's tussen vulkanen en vegende bergstromen, maar ook een stille streek, de Lagune van de Baby, waar de kinderen het spelen op het galjoen van de piraten kunnen amuseren. Medieval Times is een restaurant-park: tijdens de avond bestrijden de ridders het berijden paarden, terwijl de gastheren de sappige maaltijd kunnen eten die door de Koning wordt aangeboden; het andere restaurant is het Rock Star Restaurant, dat de typische Amerikaanse stijl heeft waar te om de specialiteiten te eten van het Amerikaanse koken, luisterend aan het ritme van rock.

Onder de andere parken van de streek, herinneren wij Parco Baia delle Sirene in Garda en Waterland in Desenzano del Garda.

... meer Afbeeldingen van Garda meerę Index Garda meer
Hotel Garda meer
Hotel Garda meer
De beste hotels in Garda meer aan online boeken
Afbeeldingen Garda meer
Afbeeldingen Garda meer
Afbeeldingen en Landschap van Garda meer
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer

De beste Accommodatie:

Garda meer hotel resort B&B spa beauty center zwembad Garda meer camping bungalows camper zwembad Garda meer Agritoerisme Boerderij hotel zwembad Garda meer Vakantie Village Residence Garda meer Villa's zwembad huur Vakantiehuis Vakantiehuizen Garda meer huur Vakantiewoningen Appartementen Vakantie Garda meer B&B bed and breakfast
  Ľ allen Hotel in Garda meer
Ľ allen Campings in Garda meer
Ľ allen Agritoerisme Garda meer
Ľ allen Vakantie Village en Residence Garda meer
Ľ allen Villa's / Vakantiehuis Garda meer
Ľ allen Vakantiewoningen / Appartementen Garda meer
Ľ allen bed & Breakfast Garda meer