Molise Reisgids, Vakantie in Molise, reizen naar Molise, tours in Molise, toerisme Molise, booking hotel Molise, huurauto Molise, vlieg aan Molise, Incoming Molise, Huwelijk Molise, Weer Molise, kaart Molise, Afbeeldingen Molise
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Molise language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Molise Vakantie in Molise toerisme MoliseBooking Hotel Molise boerderijhotel Molise Vakantiehuis Molise Vakantiehuizen Molise campings Molise ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Molise

Molise Italy Molise is een gebied van Zuid- Centraal ItaliŽ, tweede kleinst van de gebieden. Het was vroeger (tot 1963) een deel van het gebied van Abruzzi e Molise (met Abruzzo) en nu een afzonderlijke entity.

Sommige waarnemers hebben gezegd dat de provincie DE-bevolkt is, maar om die eigenlijke reden heeft het een charme en een authenticiteit die in andere delen van ItaliŽ is verdund. Het landschap bestaat uit brede vlaktes die naar Adriatic hellen. Aangezien u binnenlands beweegt kenmerkt het terrein rollende heuvels. In het noorden van de provincie zijn er de hooglanden. De landbouwgrond is zeer rijk en de provincie wordt onderscheiden door een bijna volledige afwezigheid van omheiningen van om het even welke type.
veel van de steden in het binnenland bijna zijn verlaten aangezien de jonge mensen naar de grotere centra om reizen te vinden employment.

Er een bijzonder rijke cluster van gemeenschappen in het gebied Larino is. Dit zijn kenmerkende middeleeuwse hilltowns die rond een kerk wordt gevormd, of - zoals in het geval van Larino - een massieve cathedral.

Molise is verdeeld in twee provincies: Campobasso e Isernia.

 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer