Marche Reisgids, Vakantie in Marche, reizen naar Marche, tours in Marche, toerisme Marche, booking hotel Marche, huurauto Marche, vlieg aan Marche, Incoming Marche, Huwelijk Marche, Weer Marche, kaart Marche, Afbeeldingen Marche
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Marche language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Marche Vakantie in Marche toerisme MarcheBooking Hotel Marche boerderijhotel Marche Vakantiehuis Marche Vakantiehuizen Marche campings Marche ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Marche

Marche Italy Gebied dat van centraal ItaliŽ aan het Adriatische Overzees, bij de zelfde lengte zoals UmbriŽ en Tuscany.
heuvelig en bergachtige Prevalently het grenst, het grondgebied van Marche omhelst de Adriatische kant van de Apennijnen die UmbriŽ en Marche doornemen, met lage zandige stranden op coast.

is Marche verdeeld in vijf provincies: Ancona, Ascoli Piceno, Fermo, Macerata, Pesaro e Urbino.

Het gebied biedt niet ťťn cuisine, maar een mengeling van voedsel en gastronomie van het omringen van gebieden aan.
Smakelijke specialiteiten zoals cappelletti, passatelli en tagliolini in brodo, evenals strozzapreti en lumachelle urbinati. Ook heerlijk is granettial mostocotto en patacýc met bonen; een robuuste boonsaus wordt ook gebruikt om zich te kleden tagliatelle en polenta.
missen niet verse en lichte pesarese piada, evenals de urbinatevariatie, hoog, zacht en volledig van reuzel. De renowned schotel van het gebied, echter, is anconetanivincisgrassi, de voorvader van alle lasagnaschotels in het volledige land.

 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer