Rimini Reisgids, Vakantie in Rimini, reizen naar Rimini, tours in Rimini, toerisme Rimini, booking hotel Rimini, huurauto Rimini, vlieg aan Rimini, Incoming Rimini, Huwelijk Rimini, Weer Rimini, kaart Rimini, Afbeeldingen Rimini
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Emilia Romagna Ľ Rimini Ľ Museum van de stad van Rimini - Rimini Accommodatie - Rimini Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Rimini Vakantie in Rimini toerisme RiminiBooking Hotel Rimini boerderijhotel Rimini Vakantiehuis Rimini Vakantiehuizen Rimini campings Rimini ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
bekijk meer:
Italia in Miniatura
Italia in miniatura is een pretpark, dat in 1970 wordt ingehuldigd, dat, eerder dan ...

Nachtleven in Rimini
Rimini bezit immens een toeristische rijkdom: naast 15 km van strand, is de beroemdste aan ...

Bellaria-Igea Marina
Bellaria is een oud dorp van vissers, dat aan het eind van de 19de eeuw zich op de mond va ...

ę index Rimini

Museum van de stad van Rimini

Het museum van de Stad van Rimini is geopend in 1990: het heeft zetel in een oud klooster en behoudt verklaringen van de lokale rijkdom, die uit het graven worden bijeengezocht, kerken en gebouwen, sinds de 16de eeuw.

Het museum is verdeeld in verschillende secties, waaronder de archeologische sectie en de middeleeuwse sectie waardig zijn.
Een brede sectie wordt gewijd aan het schilderen van de 14de eeuw en aanpast, naast talrijke werken van de School Rimini, ook de werken van Giovanni Bellini, Domenico Ghirlandaio en Guercino.
De archeologische sectie stelt relicsi van zogenaamde domus del chirurgo (huis van de chirurg) bloot, een huis dat in 1989 in Piazza Ferrari, dichtbij het museum wordt ontdekt. Van uitzonderlijk belang voor aantal en verscheidenheid, vertegenwoordigen de blootgestelde chirurgische instrumenten het belangrijkste overblijfsel dat in het gebied wordt gevonden. In het museum kunnen wij talrijke mozaÔeken van roman leeftijd ook bewonderen.

... meer Afbeeldingen van Riminię Index Rimini
Hotel Rimini
Hotel Rimini
De beste hotels in Rimini aan online boeken
Afbeeldingen Rimini
Afbeeldingen Rimini
Afbeeldingen en Landschap van Rimini
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer

De beste Accommodatie:

Rimini hotel resort B&B spa beauty center zwembad Rimini camping bungalows camper zwembad Rimini Agritoerisme Boerderij hotel zwembad Rimini Vakantie Village Residence Rimini Villa's zwembad huur Vakantiehuis Vakantiehuizen Rimini huur Vakantiewoningen Appartementen Vakantie Rimini B&B bed and breakfast
  Ľ allen Hotel in Rimini
Ľ allen Campings in Rimini
Ľ allen Agritoerisme Rimini
Ľ allen Vakantie Village en Residence Rimini
Ľ allen Villa's / Vakantiehuis Rimini
Ľ allen Vakantiewoningen / Appartementen Rimini
Ľ allen bed & Breakfast Rimini