Rimini Reisgids, Vakantie in Rimini, reizen naar Rimini, tours in Rimini, toerisme Rimini, booking hotel Rimini, huurauto Rimini, vlieg aan Rimini, Incoming Rimini, Huwelijk Rimini, Weer Rimini, kaart Rimini, Afbeeldingen Rimini
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Emilia Romagna Ľ Rimini Ľ Italia in Miniatura - Rimini Accommodatie - Rimini Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Rimini Vakantie in Rimini toerisme RiminiBooking Hotel Rimini boerderijhotel Rimini Vakantiehuis Rimini Vakantiehuizen Rimini campings Rimini ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
bekijk meer:
Castel Sismondo
Een bezienswaardigheid in Rimini is zeker Castel Sismondo, die voor Sigismondo Malatest ...

Italia in Miniatura
Italia in miniatura is een pretpark, dat in 1970 wordt ingehuldigd, dat, eerder dan ...

Nachtleven in Rimini
Rimini bezit immens een toeristische rijkdom: naast 15 km van strand, is de beroemdste aan ...

ę index Rimini

Italia in Miniatura

Italia in miniatura is een pretpark, dat in 1970 wordt ingehuldigd, dat, eerder dan actiespelen, de schaalreproducties van Italiaanse en Europese monumenten voorstelt.

De belangrijkste aantrekkelijkheid van het park is de weg in het midden van de reproducties die de belangrijkste Italiaanse en Europese monumenten vertegenwoordigen. Dit gebied bezet 85.000 m ≤, en het is verfraaid met 10.000 bomen, zijn de meesten van hen de boom Bonsai. De weg is grappig en ook onderwijs, omdat het toestaat om de culturele rijkdom ItaliŽ en Europa, door voorbij 273 perfecte schaalreproducties van architecturale meesterwerken en aard prachtige landschappen te onderzoeken.

De eerste reproductie was dat van Sant'Apollinare in Classe (een kerk dichtbij Ravenna) werd, en langzaam het geflankeerd door de Kerk van Heilige Peter, de Kathedraal van Milaan, de Leunende Toren van Pisa, en alle beroemdste Italiaanse monumenten. Later, zijn zij toegevoegde ook Europese monumenten, zoals de Toren Eiffel en de kathedraal van Saint Paul van Londen geweest.
In een ruimte van 6.600 m ≤ is er de reproductie van het Kanaal Grande in VenetiŽ, waar u door boot kunt gaan: het is ťťn van de levensechtste en charmante gebieden van het park.

In het park zijn er ook andere aantrekkelijkheden, naast kiosken, restaurants, picknickgebieden en opslag.

... meer Afbeeldingen van Riminię Index Rimini
Hotel Rimini
Hotel Rimini
De beste hotels in Rimini aan online boeken
Afbeeldingen Rimini
Afbeeldingen Rimini
Afbeeldingen en Landschap van Rimini
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer

De beste Accommodatie:

Rimini hotel resort B&B spa beauty center zwembad Rimini camping bungalows camper zwembad Rimini Agritoerisme Boerderij hotel zwembad Rimini Vakantie Village Residence Rimini Villa's zwembad huur Vakantiehuis Vakantiehuizen Rimini huur Vakantiewoningen Appartementen Vakantie Rimini B&B bed and breakfast
  Ľ allen Hotel in Rimini
Ľ allen Campings in Rimini
Ľ allen Agritoerisme Rimini
Ľ allen Vakantie Village en Residence Rimini
Ľ allen Villa's / Vakantiehuis Rimini
Ľ allen Vakantiewoningen / Appartementen Rimini
Ľ allen bed & Breakfast Rimini