Napels Reisgids, Vakantie in Napels, reizen naar Napels, tours in Napels, toerisme Napels, booking hotel Napels, huurauto Napels, vlieg aan Napels, Incoming Napels, Huwelijk Napels, Weer Napels, kaart Napels, Afbeeldingen Napels
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ CampaniŽ Ľ Napels Ľ Koninklijke Paleis van Napels - Napels Accommodatie - Napels Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Napels Vakantie in Napels toerisme NapelsBooking Hotel Napels boerderijhotel Napels Vakantiehuis Napels Vakantiehuizen Napels campings Napels ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
bekijk meer:
Koninklijke Paleis van Napels
De Koninklijke Paleis (Palazzo Reale) van Napels is ťťn van de koninklijke woonplaatsen (w ...

Reggia di Capodimonte
Het Paleis di Capodimonte, op de homonymous heuvel, werd gebouwd door de monarch Carlos II ...

ę index Napels

Koninklijke Paleis van Napels

De Koninklijke Paleis (Palazzo Reale) van Napels is ťťn van de koninklijke woonplaatsen (waaronder er ook het Paleis van Capodimonte en het Paleis van Caserta) zijn die door de monarchen tijdens het Koninkrijk der Beide SiciliŽn (1816-1860) worden gebruikt.
Van opmerkelijke afmetingen, is het paleis majestueus en het is nu op Piazza del Plebiscito; het werd gebouwd in 1600 en in 1888 werden de externe gebieden bezet door de gigantische standbeelden van de koning van Napels.

Ingaand het bent u in de binnenplaats, waar er een fontein met het standbeeld van het Fortuin is. Door de monumentale en lichtgevende Trap, die met wit wordt en nam marmer, militaire trofeeŽn verfraaid toe en de allegorische beeldhouwwerken, u gaan in de ruimten van het Paleis binnen: wat zijn het zelfde als zij waren toen de Koning hier leefde. Het oostelijke gebied van het Paleis, in plaats daarvan, sinds 1922 past de Nationale Bibliotheek aan; het paleis verdroeg ernstige schade tijdens de oorlog wegens het bombarderen, maar de kostbaarste boeken werden overgebracht tot het heropenen in 1945.

Bijgevoegd aan het Paleis is het ook het gebied van de Koninklijke Tuinen, een mooi park, rijk van bloemen en bomen, die met beeldhouwwerken worden versierd.

... meer Afbeeldingen van Napelsę Index Napels
Hotel Napels
Hotel Napels
De beste hotels in Napels aan online boeken
Afbeeldingen Napels
Afbeeldingen Napels
Afbeeldingen en Landschap van Napels
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer

Ischia Island Hotels
Hotel a Ischia da 3 a 5 stelle, offerte last-minute

De beste Accommodatie:

Napels hotel resort B&B spa beauty center zwembad Napels camping bungalows camper zwembad Napels Agritoerisme Boerderij hotel zwembad Napels Vakantie Village Residence Napels Villa's zwembad huur Vakantiehuis Vakantiehuizen Napels huur Vakantiewoningen Appartementen Vakantie Napels B&B bed and breakfast
  Ľ allen Hotel in Napels
Ľ allen Campings in Napels
Ľ allen Agritoerisme Napels
Ľ allen Vakantie Village en Residence Napels
Ľ allen Villa's / Vakantiehuis Napels
Ľ allen Vakantiewoningen / Appartementen Napels
Ľ allen bed & Breakfast Napels