Capri Reisgids, Vakantie in Capri, reizen naar Capri, tours in Capri, toerisme Capri, booking hotel Capri, huurauto Capri, vlieg aan Capri, Incoming Capri, Huwelijk Capri, Weer Capri, kaart Capri, Afbeeldingen Capri
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ CampaniŽ Ľ Capri Ľ De Blauwe Grot - Capri Accommodatie - Capri Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Capri Vakantie in Capri toerisme CapriBooking Hotel Capri boerderijhotel Capri Vakantiehuis Capri Vakantiehuizen Capri campings Capri ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
De Blauwe Grot
bekijk meer:
Capri - Capri Capri
Het historische centrum van Capri ontwikkelt zich in twee verschillende delen, maar het ha ...

Anacapri - Capri Anacapri
De wilde schoonheid van de aard en de suggestie van de smalle wegen van het historische ce ...

De Faraglioni - Capri De Faraglioni
Een faraglione is een rotsachtige klip, gelijkend op een toren, die in het water to ...

ę index Capri

De Blauwe Grot

De blauwe Grot is een natuurlijk hol, beroemd helemaal over de wereld, die het symbool van het Eiland Capri is geworden; het is misschien de meest magische en levensechte plaats van het gehele eiland.
Het bestaan van de Grot is geopenbaard in 1826 door de Duitse schrijver August Kopisch, die zijn buitengewone schoonheid beschreef; maar deze plaats werd reeds gekend door de Romeinen, zoals die door de oude die standbeelden wordt getoond in de Grot worden gevonden.

In de Grot binnen te gaan moet u een kleine het roeien boot gebruiken: de ingang is slechts ťťn meter boven zeeniveau, daarom om u in te gaan legt de mast op de bodem van de boot. Er is een andere ingang, maar het is onderwater: van het zonlicht gaat, en, kruisend het water, creŽrt hier de charmante blauwe glans in dat het hol verlicht.
In feite, binnen, zult u alle schaduwen van blauw zien: het plafond van de Grot, genoemd Duomo Azzurro (blauwe kathedraal), is hoog tussen 7 tot 14 meters, is het hol ongeveer 60 meters lang en breed maximum 25 meters.
Volgens de talrijke legenden, in de Grot leven mariene Goden of kwaadaardige Demonnen, en zodra bezocht, zult u realiseren dat de magische atmosfeer van de plaats zo intens is dat de legenden waar schijnen te zijn.

Afbeeldingen Capri

De Blauwe Grot - Capri

De Blauwe Grot - Capri

... meer Afbeeldingen van CapriĽ Zoek Accommodatie in Capri
ę Index Capri
Hotel Capri
Hotel Capri
De beste hotels in Capri aan online boeken
Afbeeldingen Capri
Afbeeldingen Capri
Afbeeldingen en Landschap van Capri
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer

Ischia Island Hotels
Hotel a Ischia da 3 a 5 stelle, offerte last-minute

De beste Accommodatie:

Capri hotel resort B&B spa beauty center zwembad Capri camping bungalows camper zwembad Capri Agritoerisme Boerderij hotel zwembad Capri Vakantie Village Residence Capri Villa's zwembad huur Vakantiehuis Vakantiehuizen Capri huur Vakantiewoningen Appartementen Vakantie Capri B&B bed and breakfast
  Ľ allen Hotel in Capri
Ľ allen Campings in Capri
Ľ allen Agritoerisme Capri
Ľ allen Vakantie Village en Residence Capri
Ľ allen Villa's / Vakantiehuis Capri
Ľ allen Vakantiewoningen / Appartementen Capri
Ľ allen bed & Breakfast Capri